Bemutatkozás

 

Egyed TamásAz emberek energetikai, spirituális megsegítése már egészen fiatal korom óta az életcéljaim között szerepel. Gyerekként ösztönösen a kezeim között áramló energiákkal játszottam és észrevettem, hogy minél többet használom, annál tisztábban és szabadabban áramlik.

Az energetikai kezelések során többek között az energia szabad áramlásának helyreállításán, a blokkok megszüntetésén dolgozom, hogy az emberek visszanyerhessék az ideális állapotukat. 

Még gyermekként vettem észre, hogy másként gondolkodom, eltérően látom a körülöttem és a világban zajló eseményeket, mint a kortársaim és a felnőttek többsége. Mindezt azonban nem tudtam megbeszélni senkivel, hiszen a legjobb esetben is csak értetlenül néztek rám.

Később a kezembe került, és most már alapműnek számító könyvekből tudtam meg mi is az, amivel rendelkezem. Így határoztam el tizenévesen, hogy tudatosan kezdek foglalkozni a spirituális képességeimmel és az energiákkal, hogy megismerhessem önmagam és segíthessek embertársaimon.

Kezdetben inkább csak a mentális energiákkal elérhető dolgok foglalkoztattak, majd később a gyógyítás és a terápiás kezelések is egyre jobban érdekeltek. Az “élet nagy iskolájában”, ahogy lenni szokott a spirituális útra lépők esetében, végigéltem jó néhány tanítást. Akadt közöttük számos jó, kemény és bizony kellemetlen tanítás is.

Ma már hálás vagyok ezekért az élményekért, hiszen erősebbé, tapasztaltabbá tettek és fel tudom őket használni az emberek megsegítésére is.

Miután elvégeztem a parapszichológus képzést, a gyógymasszőr iskolát is végigcsináltam, majd a természetgyógyász és reflexológus iskola következett és végül a Hipnoterapeuta (NGH) képesítést is megszereztem.

A hivatalos végzettséget biztosító képzések és iskolák mellett természetesen folyamatosan tanulok, és mindig tovább fejlődök. Szeretem a holisztikus szemléletet, amikor összekapcsolom egymással a különböző technikákat és módszereket és egységben használom őket.

Szeretném minél több embernek megmutatni, hogyan is tud magán és a környezetén segíteni, mert több évtizedes tapasztalatom alapján legelőször mindig az embernek magának szükséges akarnia a változást. Ha ez a célkitűzés megvan, akkor lehet csak érdemben segíteni rajta.

Mi az, amiben én mást tudok nyújtani?

Nem érted, hogy miért vannak anyagi problémáid, miért nem működik a vállalkozásod, miért nincs, vagy éppen miért nem működik a párkapcsolatod, miért vagy beteg, miért éppen mindig azokat a sablonos hibákat követed el, pedig temérdek könyvet elolvastál, számtalan tanfolyamot elvégeztél, előadást meghallgattál, táborokban vettél rész, hónapok vagy éppen évek óta meditálsz, mondogatod a megerősítéseket, mégsem az történt amit ígértek a tanfolyamok a könyvek és nem úgy alakultak a dolgok az életedben ahogy Te szeretnéd?

(Természetesen mindig van egy-egy személy, akinél látványosan működik az adott technika, vagy módszer. Őket mutogatják és a példabeszédekben is ők szerepelnek. Ez számos embernek lendületet ad, viszont sokaknál az önbizalmukat még jobban visszaveti.)

 

Amennyiben tényleg akarsz változtatni a jelenlegi helyzeteden, akkor olyan energetikai állapotba és rezgésszintre emellek, ahol már képes vagy tisztán látni a történetedet.

Meg fogod érteni a problémád eredetét, és a változtatás módját!

Hívj, írj bizalommal, hogy megoldást találjunk a problémádra!

diploma
Bizonyítvány
szoba
Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This