hipnózisban zajlo kezelesek

Hipnózisban zajló energetikai kezelések

A hipnózis egyszerűen annyit jelent: megváltozott tudatállapotban bevitt szuggesztió. A hipnózis során, a közhiedelemmel ellentétben, nem lehet olyasmire rávenni valakit, amit nem tenne meg egyébként is.

A hipnózist régóta használják megannyi spirituális módszerben, sőt az emberek gyakorta önmagukat hipnotizálják, és saját maguk táplálnak önmagukba szuggesztiókat.

Mikor történik hipnózis?

Hipnózisról beszélhetünk számos esetben: agykontrollon, jóga utáni ellazításnál, vezetett meditációkon, otthoni relaxációs CD hallgatása közbeni ellazult állapotban… vagyis a hipnózisban az egyszerű ellazítástól (relaxáció) kezdve egészen a mély transz állapotig vagy a személyiség megváltoztatásáig nagyon sok állapot érhető el.

A relaxáció is hipnózis?

Relaxáció során még erős befolyással bír a tudat a történésekre, ez pedig megakadályozza illetve jelentősen lelassítja, vagy gátolja a tudatalattiban történő változást vagy változtatást.

Emiatt mondogathatja az ember a megerősítéseket hónapokig, vagy akár évekig is mire talán nagy nehezen meggyőzi a saját tudatalattiját és elfogadja az új programot, gondolatformát, stb.

Miért fontos a képzett hipnoterapeuta vezetése?

Ezért fontos tovább mélyíteni a hipnotikus állapotot egészen addig, ameddig az szükséges a gyors és tartós eredményhez. Ezt a mélyebb hipnotikus állapotot viszont már célszerű csak képzett hipnoterapeuta segítségével elérni.

Ezen a szinten ugyanis már képesek vagyunk a tudatalattiban rögzült traumák rég elfeledett konfliktusok, negatív beidegződések, programok átminősítésére és feloldására.

A regressziós hipnózisban képesek vagyunk visszamenni a fogantatás pillanatáig, míg a reinkarnációs hipnózisnál pedig az előző életeinkben tudjuk keresni a problémáink eredetét gyökereit.

diploma
Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This