tértisztitás

Tértisztítás, lakás, üzlethelyiség, tárgyak tisztítása

Érezted már hirtelen rosszul magát egy szobába belépve vagy egy hétköznapi tárgyat megfogva? Jártál már olyan lakásban, épületben, ahol megmagyarázhatatlan, negatív érzések öntöttek el?

Ilyen esetekben lehet szükséges a tértisztítás, a lakások és tárgyak energetikai tisztítása.

Az emberek mindenen rajta hagyják az energetikai nyomukat

A minket körül vevő élettérben nyomot hagy az általunk kibocsájtott rezgés. Amennyiben ez negatív (például veszekedések, félelmek, aggódások következtében) és elér egy bizonyos szintet, mindenképp hatással van a környezetünkben élőkre, a köreinkben huzamosabb ideig tartózkodó személyekre, és természetesen magára az életterünkre is, mint a munkahely, iroda, lakás, ház, elindítva ezzel egy negatív spirált.

 

Az elhunytak is okozhatnak negatív hatásokat

Bizonyos esetekben elhunyt személyek energetikai lenyomata is okozhat személyiségváltozást, magunkon, vagy a családtagjainkon.
Különös szokatlan viselkedésváltozás, negatív irányba megváltozott gondolkodásmód figyelhető meg, illetve új furcsa szokásokat vesz fel az illető.

Kisgyerekek fokozottabban érzékelik és ki is nyilvánítják, elmondják, lerajzolják, de a szülő sajnos általában nem veszi komolyan, pedig, ha időben megtörténne a tisztítás, akkor rengeteg feszültséget, konfliktust lehetne elkerülni.

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This